Frukost, Jack Werner, crash courses av Piteås byråer och livemusik av Imago!

7 februari
08:30 - 11:30
Piteå
Kaleido

08.30 bjuder NMW på frukost till de 50 första gästerna (därefter finns fika att köpa).

09.00 Jack Werner
Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå.

10.00 Tromb – Innovationssprint: hacka och prototypa framtiden med Tromb
Innovationssprinten är den efterlängtade genvägen framåt. Under senaste året har Tromb jobbat med processen som är utvecklad av Google. Nu har vi fyllt på verktygslådan med ännu fler redskap och metoder – skräddarsydda för att kunna jobba både i större, mer omfattande sprintar och i korta insatser som fokuserar på förstudie, kundresan och processer, idégenerering, prototyping och test.
I en innovationssprint får du möjlighet att ställa de svåraste frågorna, hitta lösningarna, välja väg, ta fram en prototyp och validera genom tester – på bara några timmar eller under 3-5 dagar. Sprinten fungerar på alla typer av utmaningar, i små start-ups såväl som stora företag och organisationer.
Visst känns det som en självklarhet: att testa innan det stora investeringsbeslutet ska fattas?

10.15 In The Cold – Digitala butikskampanjer

10.30 Helikopter
Employer branding arbetsgivarvarumärke är buzzwords på både HR- och marknadsavdelningar idag. Men rör det dig och din verksamhet? Och vad är ett arbetsgivarvarumärke egentligen? Daniel Wilén, varumärkesstrateg på Helikopter Brand Design, ger dig insyn och verktyg kring ämnet genom att dela beprövade metoder från regionala framgångssagor.

10.45 Oh My!
Verkstad – Om livet efter timdöden och jakten på framtidens byrå.

Vi bjuds på livemusik av Imago som tolkar Karin Boye.